Sell the cow, buy the sheep,
but never be without the horse

Avajaisvaellus 28.02.2018

Dara Stablesin virallista avautumista juhlitaan tallilla railakkaasti. Hyvä keino tutustua uuteen talliin ja olla mukana jo alkutekijöissä on ottaa osaa avajaispäivänä järjestettävään vaellukseen.

Kolmen tunnin vaelluksella otetaan osallistujien toiveet vastaan, mutta pääasiassa reitti kulkee nummilla ja kiertää haastavakulkuisen vuoristoalueen kautta. Etenemme kaikissa askellajeissa, mutta pääasiassa ravissa ja käynnissä. Osallistujalla siis tulee olla vähän ratsastuskokemusta ja alaikäraja tälle vaellukselle on 12. Vaelluksesta tulee varmasti ikimuistoinen kokemus Irlannin henkeäsalpaavissa maisemissa. Tänne jos jonnekin kannattaa tulla kauempaakin!

Valitettavasti omalla hevosella ei voi tälle vaellukselle osallistua, mutta hevoset jaetaan osallistujien toiveiden mukaan. Vaellukselle voi lähteä mukaan Lazy, Daffy, Aries, Ghost, Berry, Greg, Nestor ja Merry. Maksimimäärä osallistujia on siis seitsemän.

Jokaisen osallistujan odotetaan kuittaavan vaellus. Tehtävävaihtoehtoja on muutama, joista jokainen voi valita mieleisensä. Sen lisäksi, että osallistujat kuittaavat vaelluksen, niin vaelluksen vetäjä kirjoittaa vaelluksesta tarinan. Kuittaukset lähetetään mieluusti heti viimeisen osallistumispäivän mentyä, kun hevoset ovat jaettu kaikille osallistujille, mutta kuittaus tulee olla lähetettynä viimeistään kolme viikkoa vaelluksen jälkeen.

Osallistua voi sähköpostitse osoitteeseen kiilu.steele@gmail.com. Viestin otsikoksi tulee "Avajaisvaellus" ja viestistä pitää löytyä nimi sekä vähintään kolme hevostoivetta. Hevosten jakoa helpottaisi lyhyt kertaus ratsastuskokemuksestasi ja hevosmieltymyksestäsi, mutta sen kertominen on kuitenkin vapaaehtoista.

  • Vaelluspäivä on 28.02.2018, viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.02.2019
  • Kuittaukset tulee lähettää aikavälillä 26.02.-21.03. osoitteeseen kiilu.steele@gmail.com otsikoituna "Avajaisvaellus/kuittaus".
  • Vaellukselle mahtuu 7 ratsukkoa. Omalla hevosella ei voi tällä kertaa osallistua

Tehtävät

  • 1. Kirjoita vapaamuotoinen tarina vaelluksesta tai vaikkapa saapumisestasi tallille
  • 2. Kirjoita tarina siitä, miten avajaismeininki näkyi tallilla
  • 3. Piirrä vapaamuotoinen kuva mistä tahansa vaellukseen liittyvästä aiheesta
  • 4. Tee somepostaus. Reissussa ihan varmasti sattui jotakin hullua, tai sitten vaellus oli vaan niin ihana että siitä piti maailmalle huudella
  • 5. Täysin vapaat kädet. Iskikö inspiraationpuuska, mutta mikään tehtävä ei sovi tuotoksellesi? No, sitten valitse tehtävä numero 5!

Osallistujat (2/7)

Huomaathan, että ratsut jaetaan vasta osallistumisajan umpeuduttua!

Vetäjänä: Vicki & Hippie
Maisa Ojanne & ..
Valo Ojanne & ..
Peränpitäjänä: Alexis & Aladdin

Ulkoasu & CSS © Lumikatti VRL-12861 ║ Taustakuva © Vintage Backgrounds ║ Tekstit © Lumikatti, ellei toisin mainita
Virtuaalitalli – A sim-game stable ║ © Dara Stables 2017-2018