“Sell the cow, buy the sheep, but never be without the horse”

Ah niin ihanat vaellukset

Dara Stablesin pääasiallinen toimintamuoto on vaellusten järjestäminen. Valikoimasta löytyy monenlaista vaellusta tunnin retkistä monen päivän taivalluksiin, käyntilenkeistä vauhtimaastoihin. Valitsit minkä tahansa vaelluksen, luvassa on ikimuistoinen kokemus ihanan hevosen selässä Irlannin upeissa maisemissa. Retkiä järjestetään tilauksesta ryhmille, mutta silloin tällöin esiin pongahtavat teemavaellukset ovat kaikille avoimia. Yleisesti ottaen vaelluksilla ratsastetaan tallin hevosilla, mutta erityistapauksissa voidaan sopia omankin hevosen ottamisesta mukaan. Kaikki Dara Stablesin hevoset ovat kuolaimettomia, mutta tarpeen vaatiessa kilpailusääntöjen mukaan käytetään kilpailuissa kuolaimia.


Klikkaa vaelluksen nimeä saadaksesi lisätietoa.

Tunnin kestävä maastoratsastus lähiseudulla. Helpohkoa pohjaa, rannikkomaisemia ja kokeneemmille vähän kiipeilyäkin. Saatavilla käyntimaastona, reippaana ja vauhtimaastona.

Kahden tunnin maastoratsastus nummilla kierrellen. Saatavilla käyntimaastona, reipastahtisempana ja vauhtimaastona.

n. neljän tunnin maastoratsastus. Hiukan haastavampaa maastoa ja joen ylitys kahlaten. Saatavilla ravi- ja vauhtimaastona.

n. viiden tunnin maastoratsastus, sama kuin joenvarren lenkki mutta pysähdymme herkuttelemaan kievarille. Hevoset sidotaan puihin tai jätetään irti, kievarilla tarjolla on sesongin mukaisia tuotteita, naposteltavaa, herkullista ruokaa ja virvoitusjuomia. Ruoat maksetaan itse.

3-4h vaellus Wickolw'n vuoristossa. Haastavaa kiipeilyä ja tarkkaavaisuutta vaativaa maastoa. Saatavilla käynti- tai ravimaastona.

Yhteensä noin yhdeksän tunnin rupeama. Ratsastetaan rauhalliseen tahtiin monipuolisessa maastossa ja halukkaat pääsevät etenemään osittain reippaamminkin. Pysähdytään kahdesti syömään, ensimmäinen pysähdys laavulla ja toinen majatalolla, jossa hevoset pääsevät lepuuttamaan tarhaan. Huoltoauto kulkee mukana, mutta maastoista johtuen ei ole jatkuvasti saatavilla. Eväät tallin puolesta.

Kahden päivän vaellus, jonka aikana pääsee tutustumaan rauhallisesti edeten Wicklow'n henkeäsalpaaviin maisemiin ja kokemaan vauhdin huumaa nummien keskellä. Ensimmäisenä päivänä pysähdytään laavulla ja Storycroftin tilalla, yövymme majatalolla ja seuraavana päivänä kummatkin pysähdykset kievareilla.

Kolmen päivän haastava vaellus vaihtelevassa maastossa. Rauhallisesti käynnissä ja ravissa suoritettavalla kiipeilyä ja joen ylityksiä sisältävällä reissulla pääsee myös laukkasuorille, joskin pyrimme säästämään hevosia. Herkulliset eväät kulkevat huoltoautossa mukana ja maittavat, monipuoliset ruoat saadaan ravintoloista ja majataloista matkan varrella. Reissu on aina vähän erilainen ja osallistujien toiveita otetaan huomioon.

Varaaminen

Voit varata maastoretken ryhmällesi alta löytyvällä lomakkeella. Ryhmässä pitää olla vähintään kaksi ratsastajaa, tällä hetkellä maksimimäärä osallistujia on kahdeksan. Paketti sovitaan osallistujien kesken sopivaksi ja toiveet otetaan huomioon. Alaikäraja helpoille retkille on 8 vuotta, haastavimmille 12. Nuoremmat pääsevät mukaan sovittaessa, kunhan kokemusta on taustalla tarpeeksi. Oma taso on hyvä kertoa todenmukaisesti, jotta epämiellyttäviltä ja vaarallisiltakin tilanteilta vältyttäisiin.

Nimi/Nimet

Email

Viesti

Tulossa

Kaikille avoimet ns. teemavaellukset ovat ainutlaatuisia kokonaisuuksia, joihin pääsee hyvällä syyllä ja sovittaessa mukaan myös omalla ratsulla. Vaelluksia järjestetään ympäri vuoden suuremmista aiheista kissanristijäisiin. Tallilla järjestetään satunnaisesti muitakin tapahtumia, jotka löydät myös listasta. Alla näet tällä hetkellä avoimet vaellukset sekä tapahtumat ja pääset myös katselemaan menneitä juttuja.

Tulevat vaellukset Menneet vaellukset
Ei tulevia vaelluksia Avajaisvaellus 28.02.2018
   
   
Tulevat tapahtumat Menneet tapahtumat
Ei tulevia tapahtumia Dara Show I 28.02.2018
   
   

Mukaan omituisten otusten kerhoon?

Vaellusten lisäksi yksi tärkeimmistä toimintamuodoistamme on nimikkohevosen tarjoaminen tallilaisille. Hoitajan tehtäviin kuuluu tallitöissä auttaminen, hevosten liikuttaminen ynnä muut tallin askareet. Hoitajista on suuri apu tallin arjessa ja hoitajalta vaaditaan hiukan hevoskokemusta. Hoitajaksi pääsee suorittamalla hoitokurssin.

Satulahuoneesta löytyy päivittäin lista, josta löytyy liikutusta kaipaavien hevosten nimet. Liikutetun hevosen nimi pitää vetää yli, jotta sekaannuksia ei tulisi. Talliaskareista kirjoitetaan tallin päiväkirjaan, olisi hyvä kirjoittaa noin kerran kuussa. Aktiivisuus ei kuitenkaan ole kriteeri, mutta katoamistemppuja ei katsota hyvällä ja elossa olosta voi ilmoittaa muullakin tavoin. Jokainen tarina pyritään kommentoimaan rakentavasti ja hoitajia palkitaan merkein. Hoitajat saavat myös pisteitä, jotka kehittävät hoito-, ratsastus- ja tallityötaitoja.

Tällä hetkellä hoitajia on 0. Lukaise sinäkin Olohuoneen tekstit läpi ja liity värikkääseen joukkoomme jo tänään!


Kauhukakarat

Dara Stablesissa kasvatustoiminta ei ole suuressa roolissa, mutta varsoja syntyy silloin tällöin. Tavoitteenamme on mukava ja tervepäinen hevoskaveri monipuoliseen harrastamiseen. Tallin kasvateista löytyy monenlaisia hevosia erilaisiin käyttötarkoituksiin, sillä pyrimme käyttämään jalostukseen vain parhaita hevosia ja poneja.

Toivoisimme kasvattimme saavan juuri sen luonteelle ja ominaisuuksille sopivan rakastavan kodin, oli käyttötarkoitus mikä tahansa. Varsoja käsitellään alusta asti paljon ja luovutus ei tapahdu ennen aikojaan. Jokainen kasvattimme on kasvanut osana laumaa ja varsat totutetaan normaaliin hevosen elämään alusta alkaen.

Tilausvarsa- ja astutuspyyntöjä voi heittää sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Kaikki oriimme ovat tarjolla jalostukseen harkinnan mukaan.

Myyntiehdot (koskee kasvattien lisäksi myös muita myytäviä)

  • VRL:än hevosrekisteriin rekisteröiminen ei ole välttämätöntä, vaikkakin suositeltavaa
    • Rekisteröitäessä kasvattajaksi DARA3364, syntymämaaksi Irlanti ja kasvattajaliiteeksi Darach
  • Hevosesta luopuessa hevosta tulee ensisijaisesti tarjota takaisin Lumikatille
  • Hevosen perustietoja ei saa muuttaa
  • Kasvattajaksi merkitään Dara Stables linkin kera (pois lukien tuonnit ja muiden kasvattamat)
  • Sivut tulee linkittää kuukauden kuluessa ostosta
  • Hevosen kuoltua sille tulee tehdä muistosivut, jotka tallennetaan esim. Wayback Machineen
  • Jos hevosen osoite muuttuu, siitä tulee ilmoittaa mahdollisimman pian
  • Hevosen kuolemasta, jalostussuunnitelmista ja muista isommista muutoksista on hyvä ilmoittaa
X
s. 31.01.2018 irp-t. Leanan Darach i. Hollabar Lazarus e. Gooseberry Ghostbuster
s. 08.06.2018 irp-t. Dianann Darach i. Hollabar Lazarus e. Daffodil CO

Ulkoasu © Lumikatti VRL-12861 ║ Tekstit © Lumikatti, ellei toisin mainita ║ Kuvat © Vie hiiri kuvan päälle
VirtuaalitalliA sim-game stable ║ © Dara Stables 2017- 2019 ║ Viimeksi paikalla 02-12-2018